Bayram değil seyran değil....Hayırdır?

Bayram değil seyran değil ABD'nin Ankara Büyükelçisi 'Yeni iş birliği' ve 'köklü işbirliğini geliştirme' kararı aldığı bir ziyaret gerçekleştirdi.

15 Temmuz kutlamalarının ardında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Hem de belediyede ailecek görüştüler... İmamoğlu'nuABD Büyükelçisi Flake ziyaret etti ancak Türkiye'nin haberi yoktu. ABD büyükelçiliği paylaştı.

"#BüyükelçiFlake, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yeni iş birliği fırsatlarını değerlendirdikleri verimli bir görüşme gerçekleştirdi. ABD'nin Diplomatik Temsilciliği, burada, Avrupa'nın en büyük şehrinde Türkiye ile köklü iş birliğimizi geliştirmeye kararlıdır."

‘Yeni iş birliği' ve ‘köklü işbirliğini geliştirme' kararı

Açıklamada dikkat çeken yukarıdaki ifade. Yani bir bakıma Türkiye Cumhuriyeti'ni Ekrem İmamoğlu temsil ediyor. İşin ilginç yanı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu ile ilgili uçan kuşu bile haber yaparken bu ziyareti yayınlamadı.

İmamoğlu ziyarette büyükelçiye üzerinde "haritalarla istanbul'un 2500 yılı, çağlar boyu istnbul haritaları" yazan çini bir tabak hediye etti.

Hoton Haber Ajansı

Bakmadan Geçme