Türkmeneli'nden Yalçın Topçu'ya geçmiş olsun şiiri

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı , Kültür Turizm eski Bakanı Yalçın Topçu'ya Türkmeneli'nden geçmiş olsun şiiri geldi. Hastanede tedavi gören Topçu 'Irak Türkmenlerinin sesi Nesrin Erbil'in benim için kaleme aldığı bu dizeler beni çok duygulandırdı' dedi.

Bir süredir tediv gören Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı , Kültür Turizm eski Bakanı Yalçın Topçu'ya geçmiş olsun dilekleri yapılırken en ilginci Irak Türkmenlerinden geldi. Nesrin Erbil, Topçu'ya gelmiş olsun dileklerini dtizelere döktü: İşte o dizeler:

Sen her zaman bizimle, gönlümüzde yaşarsın

Haksız operetlerden kınayan kayıransın

Selam Türkmenelinden Yalçın Topçuya selam

Sen haksızlığa duvar sen teselli sen cansın

Hasta yatağından dizeleri duyugulanarak okuyan Yalçın Topçu ise şunları söyledi:

"Kendisi benim için Türkmen beyinin asıl kızı ve Han abla olan Irak Türkmenlerinin sesi Nesrin Erbil'in benim için kaleme aldığı bu dizeler beni çok duygulandırdı.Çok teşekkür ediyor ve Han ablamın şahsında dualarında olmak dileklerimle tüm Türkmenelinde ki kardeşlerimi saygı ile selamlıyorum."

politikadam.com ailesi olarak ömrünü Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğine koyma mücadelesi veren muhterem bakanımız, değerli büyüğümüz Yalçın Topçu Beyefendi'ye geçmiş olsun diler, Rabbbim'den acil şifalar niyaz ederiz.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme